Gigi Hadid pyysi anteeksi Melania-imitaatiota – julkaisi käsin kirjoitetun kirjeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Gigi Hadid juonsi näyttelijänä ja räppärinä tunnetun Jay Pharoahin kanssa American Music Awards -palkintogaalan. Heti alkujuonnossa kaunotar viihdytti yleisöä imitoimalla Melania Trumpia, mikä tietenkin sai suuren kohun aikaan.

Hadid esitti juuri presidentiksi valitun Donald Trumpin vaimoa Melaniaa, jota suuri osa televisiokatsojista ei osannut ottaa huumorilla. Malli päätti pyytää esitystä julkisesti anteeksi ja kirjoitti käsin anteeksipyynnön paperille, josta otetun kuvan hän julkaisi Twitter-kanavallaan.

Gigi Hadid kertoi kirjeessä olleensa todella otettu siitä, että hän sai työskennellä parhaiden käsikirjoittajien kanssa ja juontaa gaalan. Hadid painotti sitä, että hän oli mielestään poistanut imitaatiosta kaiken loukkaavan ja toivoi Melanian ottavan esityksen huumorilla.