Gigi Hadidin juontokeikka tyrmättiin – Melania Trump -imitaatio oli liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Gigi Hadid juonsi näyttelijänä ja räppärinä tunnetun Jay Pharoahin kanssa American Music Awards -palkintogaalan. Heti alkujuonnossa kaunottaren oli annettu ottaa riski ja imitoida Melania Trumpia, mikä tietenkin sai suuren kohun aikaan.

Jay Pharoah on tunnettu todella taitavana imitaattorina, minkä vuoksi myös Hadid oli halunnut valmistella yhden imitaation. Hadid esitti juuri presidentiksi valitun Donald Trumpin vaimoa Melaniaa. Hadid vitsaili esityksessään sillä, että Melanian puheet ovat olleet monesti lainattuja suoraan Michelle Obaman puheesta.

Gigi Hadid otti oman Melania-ilmeensä ja sanoi: ”Rakastan minun aviomiestäni Barack Obamaa ja meidän lapsiamme Sashaa ja Maliaa”. Monet televisiokatsojat olivat Daily Mail -lehden mukaan tuohtuneet Hadidin esityksestä ja twiiteissään kehottaneet naista pysymään mallin hommissa juontamisen sijaan.