Kanye West Jay Z:lle: ”Ethän laita palkkamurhaajiasi perääni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West toimitettiin juuri psykiatriseen hoitoon käsiraudoissa sen jälkeen kun hän oli lähtenyt Sacramenton keikaltaan kesken esiintymisen. Mies oli aloittanut esiintymään 90 minuuttia myöhässä ja esittänyt vain kolme kappaletta, minkä jälkeen hän oli alkanut puhumaan pahaa entisistä parhaista ystävistään Beyoncesta ja Jay Z:stä.

Kanye West ja Jay Z ovat tunnetusti olleet hyviä ystäviä jo vuosia, mutta nyt jokin on miesten välillä muuttunut. West kertoi aiemmin keikoillaan yleisölle tuohtuneena siitä, että Jay Z ei ollut tullut heidän luokseen käymään ja katsomaan miten hänen vaimonsa Kim Kardashian voi sen jälkeen kun hänet ryöstettiin aseella uhaten. Nyt Kanye otti jälleen Beyoncen ja Jay Z:n puheeksi keikallaan.

Kanye West kertoi yleisölle, että Beyonce yritti saada sovittua Video Music Awards -palkintogaalassa itselleen Video of the Year -pystiä esiintymistä vastaan. Tapahtuman lahjominen oli Westin mukaan väärin ja tarkoittanut myös sitä, että nainen olisi halunnut sopia voiton itselleen Kanye Westin ja Draken videoiden ohitse.

Räppäri kertoi tuohtuneena myös siitä, että Jay Z ei soita hänelle. Hän kertoi, että Jay Z:llä on palkkalistoillaan murhaajia, mutta West toivoisi, että Jay Z ei asettaisi rahasummaa hänen päästään vaan soittaisi Westille, että he voisivat puhua kaksin kuin miehet.