Koiraa silittänyttä jääkarhua tulkittiin väärin – söikin koiran elävältä!

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin videosta, jossa jääkarhu näytti silittävän todella hellästi koiraa. Jääkarhu näytti antavan ihmisenkaltaista hellyyttä koiralle silittäessään sitä käpälällään. Video levisi nopeasti laajalle koska näky oli niin hämmästyttävä ja tunteisiin vetoava. Nyt on kuitenkin surullisesti käynyt ilmi, että jääkarhu leikki ruoalla.

Näky koirasta ja sitä silittävästä jääkarhusta tallennettiin kameraan Mile 5 Dog Sanctuary -tilalla, jossa on paljon koiria ulos kiinnitettynä. Alueella elää jääkarhuja, minkä vuoksi tilan omistaja Charlie Ladoon syöttää niitä pitääkseen ne kaukana koiristaan. Jääkarhu hyökkäsi ja söi pihalla kiinnitettynä olevan koiran elävältä päivänä, jolloin Ladoon ei ollut ruokkinut jääkarhuja.

The Sun -lehden mukaan pihaan ketjusta kiinnitettynä ollut koira syötiin jääkarhun toimesta vain tunteja sen jälkeen kun suloinen video oli kuvattu. Hyökkäyksen jälkeen viranomaiset kävivät häätämässä koirien läheltä kauemmaksi kolme jääkarhua.