Realitykaunotar ilmestyi rannalle – miehet saivat todistaa upeaa näkyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner nähdään myös suosikkiohjaaja Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta näyttelijätyön sijaan hänet tunnetaan edelleen paremminkin mallina ja paparazzikuvien tähtenä. Viime aikoina Lauren on viihtynyt hyvin uimarannoilla.

Eilen realitykaunotar kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän oli nauttimassa rannalla auringosta bikineissä. Tällä kertaa bikinit olivat kaksiväriset, kun Stoner luotti purppuraan yläosaan ja vaaleanpunaiseen alaosaan.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä ja näyttelijänä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash