Lindsay Lohan tylytti Ariana Grandea: ”Sinulla on liikaa meikkiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lindsay Lohan tuli monille tunnetuksi roolistaan elokuvassa Mean Girls. Nyt näyttäsi siltä, että Lohan on kanavoinut elokuvan tylyimmän tytön Regina Georgen roolin ja alkanut itse kommentoimaan toisten tähtien ulkonäköä.

Jostain syystä 30-vuotias Lindsay Lohan on päättänyt jättää ilkeitä kommentteja Instagramissa 23-vuotiaan poptähden Ariana Granden kuviin. Näyttelijätär jätti kolmeen kuvaan Ariana Grandelle viestin: ”Too much makeup”. Lohan ei selvästikään pidä Granden tyylistä meikata ja on sitä mieltä, että nuori nainen käyttää liikaa meikkiä.

Lindsay Lohanin kommentit ovat yllättäneet kaikki toden teolla. Onneksi Ariana Granden vannoutuneet fanit osaavat kuitenkin puolustaa naista niin tulisesti, että hänen ei tarvitse sitä juuri itse tehdä sosiaalisessa mediassa.

I really love you @dovecameron #HairsprayLive @nbchairspraylive ♡

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

Penny Lou P

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

#lindsaylohan went on three #arianagrande posts and commented: #toomuchmakeup ??

A photo posted by The Archive of Shade (@theartofshade_) on