Mitä ihmettä? Mies hyppäsi pää edellä roskikseen Rion kaduilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä tonkii pihoilla olevia roskiksia ja esimerkiksi ravintoloiden ja markettien roskiksia ja kierrätyspisteitä säännöllisesti. Toisen roska voi olla toiselle aarre, ja tonkijat tekevätkin välillä mielettömiä löytöjä esimerkiksi elektroniikan, vaatteiden ja ruoan muodossa.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska hetki, kun eräs mies näyttää todella taitavan tyylin sukeltaa roskikseen. Mies avaa kannen ja pulahtaa pää edellä roskikseen niin, että vain hänen jalkansa jäävät polvista eteenpäin näkyviin miehen roikkuessa roskiksen sisäpuolella pää alaspäin.

Miehen tonkimistapa on huvittavan sujuva tyylinäyte kun mies heiluttelee jalkojaan leppoisasti roskiksen ulkopuolella tonkiessaan jätteitä läpi. Lopulta mies alkaa peruuttamaan ja tulee ulos roskiksen sisältä.