Zayn Malik ja Niall Horan tapasivat viimein – kiusallinen kättely videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä tunnetut Niall Horan ja Zayn Malik ovat kummatkin lähteneet yhtyeen hajoamisen jälkeen omille teilleen ja onnistuneet starttaamaan omat soolouransa. Nyt miehet näkivät toisensa pitkästä aikaa ja kohtaaminen näytti melko kiusalliselta.

23-vuotias Niall Horan oli aiemmin kommentoinut ET Online -sivustolle, että hän ei ole nähnyt Malikia pitkään aikaan, minkä vuoksi hän kertoikin odottavansa innoissaan, että pääsee viimein näkemään hänet. Kun entiset poikabändiläiset kuitenkin tapasivat American Music Awards -palkintogaalassa, heidän välinen kättelynsä näytti kaikkea muuta kuin ystävälliseltä.

Tilannetta sivusta seurannut oli onnistunut ottamaan kättelyn puhelimella videolle. Videolla nähdään miten Niall Horan on kävelemässä Zayn Malikin ohitse, mutta huomatessaan hänet päättää kuitenkin vielä tervehtiä häntä ja kätellä. Malik ei näytä olevan kättelystä innoissaan vaan tarjoaa kätensä juuri ja juuri entisen ystävän puristettavaksi.