Alessandra Ambrosio seksikkäänä rannalla – julkaisi oman bikinimalliston

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alessandra Ambrosio on brasilialainen malli ja näyttelijä, jonka moni tuntee etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun enkelinä. Nyt malli on alkanut suunnittelemaan myös omia bikinejä, joiden ensimmäiset mainokset kaunotar julkaisi juuri omalla Instagram-kanavallaan.

35-vuotias Alessandra Ambrosio julkaisi ále by Alessandra -nimisen bikinimalliston, jossa nähdään paljon todella kauniita kaksiosaisia bikinejä ja yksiosaisia uimapukuja. Mallikaunotar esittelee bikinejä tietenkin itse mainoksessa, joka on kuvattu unelmaisella meren rannalla.

Videoilla Alessandra kierii rantahiekassa ja meressä sekä hassuttelee kameralle pieniä juoksupyrähdyksiä tehden. Lopuksi kuuma mainos päättyy vielä niin, että Alessandra ottaa bikinen yläosan pois kokonaan ja poseeraa rinnat paljaana kameralle auringon laskun jälkeen.

Tomorrow … ✨?✨ All new #alebyalessandraswim ? @marcosmellocavallaria #foreveronvacation

A video posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on