Hotelli tarjoaa pareille ilmaisen yön – ehtona lapsen tekeminen!

Matkailu Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymmenen italialaista hotellia on mukana kampanjassa, jossa pariskuntia kannustetaan lastentekoon. Osa hotelleista antaa vierailijoilleen rahat takaisin majoitusliikkeessä vietetystä hotelliyöstä, mikäli pariskunta saa vauvan yhdeksän kuukautta myöhemmin.

Italiassa on alhainen syntyvyystaso. Assisin kaupungin majoituspalvelut ovat keksineet kannustimen pariskunnille. He tarjoavat hedelmällisessä iässä oleville rakastavaisille ilmaisen majoituksen, mikäli perheen tuleva pienokainen saa alkunsa hotellihuoneen vällyjen välissä.

Rahat saa takaisin, kun esittää hotellille lapsen syntymätodistuksen, jonka perusteella hedelmöitysajan voi laskea. Italiassa on on Euroopan alhaisin syntyvyys. Muun muassa taloudellinen epävarmuus ja työttömyys pelottavat nuoria aikuisia, eivätkä he halua saattaa lapsia maailmaan, The Local uutisoi.