Lukutoukkien unelma – joulukuusen voi rakentaa nyt kirjoista

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Instagramissa leviää parhaillaan #bookchristmastree-hashtag, jonka alta löytyy kuvia kirjoista rakennetuista joulukuusista. Idea on nerokas etenkin niille, jotka eivät halua kotiinsa aitoa kuusta neulastamaan tai muovikuusta tilaa viemään.

Kirjoista rakennettu joulukuusi ei ole mitenkään uusi idea. Netissä leviää kirjajoulukuusten kuvia tänä vuonna poikkeuksellisen runsaasti, joten ihmiset ovat kaiketi halunneet jalostaa puun hieman pidemmälle – painetuksi sanaksi saakka. Kirjajoulukuuset voi koristella LED-valoilla, jotka eivät kuumene liikaa.

Kerroimme äskettäin viinipullojoulukuusesta. Nokkelassa ideassa oli pantu tyhjiä viinipulloja joulukuusen muotoon. Monen lempiosuus lienee tässä rakennusurakassa pullojen tyhentäminen.

#bookchristmastree

A photo posted by dejiyassa (@utterkutter) on

? Christmas goals lol – Should I make one? ? ? ❤ #bookchristmastree #bookobsessed #lovetoread #wow

A photo posted by Clare Coates (@clarecoates1) on