Trendi leviää: Joulukuusi tehdään nyt viinipulloista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useisiin koteihin ilmestyy tänäkin vuonna joko aito tai muovinen joulukuusi, mutta Yhdysvalloissa on nähty viime vuosina myös lasisia kuusia. Ihmiset ovat nimittäin keksineet laittaa tyhjät viinipullot hyötykäyttöön tekemällä niistä itselleen joulukuusia.

Sosiaalisessa mediassa on nähty lukuisia kuvia kuusen muotoon asetelluista viinipulloista. Useimmat viinipullokuusista ovat ravintoloiden tai viinitilojen aikaansaannoksia.

Pulloista koostuvan joulukuusen rakentaminen saattaa olla tietenkin työlästä, varsinkin jos pullot on tyhjentänyt juuri ennen askartelun aloittamista. Lasipulloista koostuva joulukuusi voi myös olla tavanomaista kuusta altiimpi riskeille niissä talouksissa, joista löytyy joulukoristeista liian kiinnostuneita lemmikkieläimiä.

 

#Winechristmastree ???

A photo posted by ? (@diana.daniellaa) on

#winebottlechristmastree #Jds Steelwork Ltd

A photo posted by julie hughes-taylor (@juliehughestaylor) on