Kanye West uskoo olevansa pahojen henkien riivaama

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme 39-vuotiaan räppäri Kanye Westin joutuneen maanantai-iltana psykiatriseen pakkohoitoon omituisen käyttäytymisensä takia. Kahden lapsen isä on kärsinyt muun muassa uupumuksesta ja univaikeuksista. Nyt hän uskoo joutuneensa henkien riivaamaksi.

Kim Kardashianin aviomies on kuilun partaalla. Miehellä on takanaan rankka kokemus, kun hänen vaimonsa joutui lokakuussa aseellisen ryöstön kohteeksi Pariisissa. Tässä kuussa tulee myös kuluneeksi yhdeksän vuotta siitä, kun Kanyen rakas äiti, Donda West, menehtyi. Mies elää synkkää kautta.

– Hänellä on olo kuin olisi joutunut pahojen henkien riivaamaksi. Ongelmien taustalla ei kuitenkaan ole Kimin ryöstö, vaan hän käy parhaillaan läpi myös pienempiä asioita. Toisinaan pimeys yrittää ottaa vallan hänen mielestään, mutta Kanye taistelee sitä vastaan. Hän on todella uupunut ja väsynyt. Hänestä tuntuu kuin olisi menettämässä otteensa elämään. Mies ei ole enää omaitsensä, Yeezus, Kanyen lähipiiristä kerrotaan People-lehdelle.