Maailman kallein Pokemon-kortti myytiin 52 000 eurolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pokemon-taskuhirviöt tunnetaan nykyään parhaiten Pokemon Go -mobiilipelin kautta. 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa Pokemoneja jahdattiin kuitenkin videopelien ohella keräilykorttipelin muodossa.

Joidenkin Pokemon-korttien arvot ovat erittäin korkealla. Nyt Kaliforniassa on myyty kaikkien aikojen kallein Pokemon-kortti. IGN-sivuston mukaan Pikachu Illustrator -niminen kortti kaupattiin 54.970 dollarin, eli noin 52.000 euron hintaan.

Pikachu Illustrator -kortteja tehtiin Heritage Auctions -huutokaupan Barry Sandovalin mukaan vain 20-39 kappaletta. Ne luovutettiin vuonna 1998 järjestetyn CoroCoro Comic Illustration -piirrustuskilpailun voittajille.

 

Heritage Auctions
Heritage Auctions

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat