Ysäribuumin huipentuma! Parasta Ennen Pikkujoulut kiertävät Suomea – E-Type: ”Rakastan Suomea”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radiosuosikki Matti Airaksinen kertoi taannoin, että hänen isännöimänsä Parasta ennen -radioshow loppuu 16. joulukuuta. Siihen saakka hän kiertää kuitenkin useiden ysäribändien kanssa Suomea Parasta Ennen Pikkujoulut -kiertueellaan, joka pysähtyy tällä viikolla Porissa ja Tampereella.

Parasta Ennen Pikkujoulut on jo täydessä käynnissä, ja kiertue päättyy 17. joulukuuta Kuopioon. Sitä ennen turnee nähdään myös Seinäjoella, Joensuussa, Salossa ja Rovaniemellä. Lippuja myy muun muassa Tiketti.

Stara tavoitti lauantaina Tampereelle saapuvan E-Typen langan päähän. Paljon Suomessa keikkaillut ruotsalainen dancetähti hehkutti vuolaasti suomalaista yleisöä.

– Ensinnäkin rakastan Suomea ja suomalaisia. He ovat pitkälti minun kaltaisiani ihmisiä. Äitini oli Luulajasta ja hänen ansiostaan minä taidan olla samanlainen kuin monet suomalaiset. Ensimmäisen singleni tullessa kuvittelin, että menestys ei kestä kovin pitkään, joten halusin pitää hauskaa niin pitkään kuin sitä kestää. Nyt se on kestänyt jo 20 vuotta, E-Type kertoi Staralle.

– On vaikea sanoa mikä on ollut ikimuistoisin keikka, koska siellä on ollut niin paljon upeita esiintymisiä. Ehkä joku vuosien takainen RantaRock ja muut ulkoilmafestivaalit. Suomessa on aina hauskaa. Joskus käyn itsekin siellä katsomassa muiden keikkoja. Siellä voin olla oma itseni ja ihmiset ovat ystävällisiä.

Ensi perjantaina Porin Karhuhallissa yleisöä saapuvat tanssittamaan 1990-luvun eurodancen kansainvälisiä kärkinimiä, kuten ruotsalainen E-Type sekä saksalaiset Captain Jack, DJ Sash! ja Mr. President. Lauantaina Tampereen TähtiAreenalla esiintyvät ruotsalaiset E-Type, Pandora ja Basic Element. Porissa kotimaista kaartia edustaa Ressu & Jussi ja Tampereella Movetron. Molemmilla keikoilla isännöimässä nähdään DJ Matti Airaksinen.