Ufotutkija löysi Marsista monille tutun hahmon: ”Tämä todistaa…”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA:n Curiosity-luotaimen ottamia kuvia Marsista on päästy ihastelemaan jo useaan otteeseen. Curiosityn tarkoitus on tutkia Marsin elinmahdollisuuksia. Tutkimusten mukaan on mahdollista, että planeetan pinnalla on mikroskooppista elämää. Marsiin ei ole vielä tehty miehitettyä lentoa.

Ufo Sightings Daily -sivustolle kirjoittava Scott C. Waring on nyt löytänyt NASA:n julkaisemista Mars-planeetan kuvista nisäkkään. Mies väittää, että yhdessä kuvassa seisoo ilmielävä murmeli. Sillä on hänen mukaansa selkeästi silmät, nenä ja karvapeite.

Miehen mukaan kuva todistaa, että Marsissa on elämää. Kuvahavainnon tehnyt ufobloggaaja merkkasi julkaisuunsa myös muita kuvista löytyneitä todisteita siitä, että Marsissa on ollut muinainen kulttuuri. Waring on vakuuttunut, että lähiplaneetallamme on ollut älyllistä elämää – tai on edelleen.