Vastasyntyneen hiukset pestiin – nautti täysin siemauksin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vastasyntynyt vauva nukkuu noin 20 tuntia päivässä eikä uneen vaipuminen juuri katsokaan aikaa tai paikkaa. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne kun vastasyntyneen vauvan hiuksia pestään hoitajan sylissä ja vauva on aivan nukahtamaisillaan naisen käsivarsille.

YouTube-videolla nähdään ihana video, jossa vastasyntyneen vauvan hiuksia pestään. Vauvan ilme sulattaa heti katsojien sydämet kun pikkuinen näyttää todella rentoutuneelta ja onnelliselta saadessaan olla hoitajan hellässä käsittelyssä.

Vauva on nukahtamaisillaan kun hoitaja hieroo sen hiuksiin pesuainetta. Lopuksi nainen vielä kaataa hiuksiin lämmintä vettä ja kampaa niitä hellästi pehmeällä harjalla. Vauva näyttää välillä hymyilevän ja olevan täysin euforisessa tilassa kun pikkuisen hiuksia hoidetaan.