Mies jäi tietokonepöytään kiinni – palokunta kutsuttiin pelastamaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tanskan pelastusviranomaiset saivat erikoisen hätäpuhelun mieheltä, joka oli jäänyt tietokonepöytänsä vangiksi. Pöytälevy oli romahtanut miehen jalkojen päälle aiheuttaen suurta kipua. Paikalle hälytettiin palokunta.

Onnettomuuspaikalle saapunut palokunta joutui murtamaan asunnon lukossa olleen oven, koska he eivät tienneet kuinka vakavasti hätäpuhelun soittaja oli loukkaantunut. Sisällä kävi ilmi, että tietokonepöydän säädettävä pöytälevy oli romahtanut kokonaan miehen jalkojen päälle.

Mies oli lepuuttanut alaraajojaan pöydän metallista tukipilaria vasten, kun kaluste oli romahtanut. Jalat olivat jääneet kivuliaasti jumiin ja palomiehet joutuivat käyttämään sahaa miehen irroittamiseksi. Potilas toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin, Ekstra Bladet uutisoi.