Seth Rogen tekaisi kuolemansa – näin ihmiset reagoivat uutiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko Billy Eichner pitää YouTubessa Billy On The Street -nimistä kanavaa, jonne hän kuvaa erikoisia katuhaastatteluita. Haastatteluissa hän kyselee ohikulkevilta ihmisiltä yleensä visaisia kysymyksiä, jotka liittyvät popkulttuuriin. Nyt hän halusi tietää miten ihmiset reagoivat Seth Rogenin kuolemaan.

Koomikko ja näyttelijä Seth Rogen naamioitui kameran taakse kuvaajaksi kun Billy alkoi pysäyttelemään kadulla ihmisiä. Billy kyseli ihmisiltä Sethin kuvatessa, että mitä mieltä he ovat siitä, että Seth Rogen on juuri kuollut.

34-vuotiaan koomikon kuolema aiheuttaa ihmisissä hämmennystä. Osa ihmisistä on hyvin pahoillaan tapahtuneesta, mutta osa ei edes tiedä kuka mies oli. Todellinen yllätys paljastuu ihmisille aina lopuksi kun Billy palljastaa, että Seth ei olekaan kuollut vaan esittää hänen vieressään kameramiestä.