Snoop Dogg kuunteli Kanyen paatosta: ”Mitä ihmettä oikein vedät?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Snoop Dogg -artistinimellään tunnettu Cordozar Calvin Broadus tuntuu olevan todella rento mies. 45-vuotias räppäri polttaa melko avoimesti kannabista ja näyttää sen myös omassa sosiaalisessa mediassaan. Nyt mies ihmetteleekin, että missä aineissa Kanye West oli alkaessaan saarnaamaan vihaisesti Sacramenton keikallaan.

Kanye West kuljetettiin käsiraudoissa psykiatriseen hoitoon kesken Sacramenton keikan. Ennen hoitoon viemistä mies ehti puhumaan yleisölle kuitenkin pitkät pätkät pelottavaan sävyyn esimerkiksi Beyoncesta ja Jay Z:sta. Nyt vakavan asian äärellä ihmisiä on kuitenkin alkanut huvittamaan Snoop Doggin rento suhtautuminen ja ihmettely Kanye Westin käytöstä kohtaan.

Snoop Dogg on jakanut hänen Instagram-kanavallaan videoita, joilla hän katselee Kanye Westin puhetta, jonka hän piti Sacramenton keikalla. Snoop Dogg kommentoi videolla: ”Minä poltan kannabista eikä se saa minua käyttäytymään noin. Mitä ihmettä oikein vedät? Olet seonnut. Valitsit väärän paikan saarnallesi”.

?????

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

This nigga crazy ?

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on