Vuohenkarvaleggingsit kasvava trendi – nämäkö seksikkäät?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talvipakkasten tullen ihmiset alkavat pukeutumaan lämpimämmin ja etsimään vaateostoksilla paksumpia ja laadukkaampia vaatteita. Nyt Venäjällä on alettu tekemään hämmentävän näköisiä villaleggingsejä, joiden materiaali on saatu vuohista.

Karvaiset ja harmaan väriset villaleggingsit lupaavat pitää käyttäjänsä jalat lämpimänä säällä kuin säällä. Leggingseissä on käytetty kerittyä Kashmir-lampaan villaa, joka on ihoa vasten unelmaisen pehmeää. Lampaanvillaleggingsit voivat kuulostaa ja näyttää hieman erikoisilta, mutta myyjän mielestä ne ovat kuitenkin hyvin lämpimät, ja sen lisäksi vielä seksikkäät.

Harmaiden vuohenvillaleggingsien hinta on noussut ebay-sivustolla jo 118 euroon. Muiden värivaihtoehtojen hinta on pysynyt jostain syystä hieman matalampana ja niitä pystyykin tilaamaan vielä toistaiseksi alle 40 eurolla.

ebay
ebay