Alien-sarja saa jatkoa – tutut kasvot tervehtivät julisteessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alien-hirviö säikytteli katsojia ensimmäistä kertaa Ridley Scottin samannimisessä elokuvassa vuonna 1979. Sittemmin elokuva on saanut lukuisia jatko-osia. Sarjan viimeisin osa, Prometheus, sai ensi-iltansa vuonna 2012.

Ridley Scott palaa avaruushirviöiden pariin Alien: Covenant -elokuvansa myötä. Nyt verkossa on paljastettu elokuvan ensimmäinen juliste, jossa tuttu otus tervehtii katsojaa pimeydestä käsin. Elokuvan ytimekkäässä mainoslausessa kehotetaan juoksemaan karkuun.

Prometheus-elokuvan tarinaa jatkavassa elokuvassa nähdään edellisen osan päärooleissa olleet Noomi Rapace ja Michael Fassbender. Uusina kasvoina mukana ovat Billy Crudup, Katherine Waterson ja Danny McBride. Alien: Covenant saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa toukokuussa 2017.

aliencovenant25112016a