Alien-sarja saa jatkoa – tutut kasvot tervehtivät julisteessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alien-hirviö säikytteli katsojia ensimmäistä kertaa Ridley Scottin samannimisessä elokuvassa vuonna 1979. Sittemmin elokuva on saanut lukuisia jatko-osia. Sarjan viimeisin osa, Prometheus, sai ensi-iltansa vuonna 2012.

Ridley Scott palaa avaruushirviöiden pariin Alien: Covenant -elokuvansa myötä. Nyt verkossa on paljastettu elokuvan ensimmäinen juliste, jossa tuttu otus tervehtii katsojaa pimeydestä käsin. Elokuvan ytimekkäässä mainoslausessa kehotetaan juoksemaan karkuun.

Prometheus-elokuvan tarinaa jatkavassa elokuvassa nähdään edellisen osan päärooleissa olleet Noomi Rapace ja Michael Fassbender. Uusina kasvoina mukana ovat Billy Crudup, Katherine Waterson ja Danny McBride. Alien: Covenant saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa toukokuussa 2017.

aliencovenant25112016a

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat