Keinotekoinen sateenkaari hämmästyttää – tällaista et ole ennen nähnyt!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sateenkaaret syntyvät luonnossa auringon valon osuessa prisman tavoin toimiviin sadepisaroihin ja hajotessa eri väreihin. Eräässä yhdysvaltalaisessa taidegalleriassa nähdään hieman toisenlaisella tavalla syntynyt, upeaa kädenjälkeä edustava keinotekoinen sateenkaari.

Ohion Toledo Museum of Art -taidemuseossa esillä olevat Gabriel Dawen työt näyttävät kaukaa katsottuna oikeilta sisätiloihin vangituilta sateenkaarilta. Tosiasiassa ne kuitenkin koostuvat erivärisistä langoista.

Tuhannet langat muodostavat yhdessä hämäävän paljon valonsäteiltä näyttäviä muotoja. Gabriel Dawen töitä päästään ihastelemaan hänen kotisivuillaan ja Instagram-tilillään.

 

#Plexus35 at night. #toledomuseumofart #oldmasters #GabrielDawe

A photo posted by Gabriel Dawe (@gabrieldawe) on

#Repost @yayasheshe ・・・ Working on lighting today! This space is gorgeous. #GabrielDawe #plexus35

A photo posted by Gabriel Dawe (@gabrieldawe) on

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat