Postilaatikossa karmaiseva näky: ”Jahtihämähäkki perusti perheen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jahtihämähäkkinaaras munii lisääntyessään noin 200 munaa koteloon, jota se vartioi viikkojen ajan syömättä kunnes poikaset ovat kuoriutuneet. Eräs hämähäkkinaaras päätti vallata perheen postilaatikon tekemällä munakotelon sen sisälle.

Natasha Joyce on julkaissut YouTube-kanavallaan videon heidän postilaatikostaan, jonka jahtihämähäkki on munakotelonsa kanssa vallannut. Perheellä ei ole ollut sydäntä poistaa hämähäkkiä postilaatikosta vaan he ovat kiltisti seuranneet munien kehittymistä.

Joycen mukaan hämähäkit kuoriutuvat yleensä muutaman viikon kuluessa, mutta jostain syystä näillä munilla kesti kuusi viikkoa ennen kuin poikaset olivat kuoriutuneet. Eräänä päivänä kun nainen oli tarkistanut jälleen postilaatikkonsa sen sisältä oli löytynyt yhden hämähäkin sijaan satoja hämähäkkejä.