Älä anna silmiesi hämätä – tämä ateria on valmistettu kokonaan makeisista!

Koti & Asuminen Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa valmistaudutaan parhaillaan vuosittaisen kiitospäivän viettoon. Kiitospäivän juhla-ateria muistuttaa yleensä hieman kotoista joulupöytäämme. Perheen ja sukulaisten kanssa nautittavaksi katettu pöytä koostuu muun muassa kalkkunasta ja erilaisista laatikkoruoista.

Youtuben Vat19-kanavan tuoreella videolla valmistetaan päällisin puolin varsin perinteiseltä näyttävä kiitospäivän juhlakattaus. Ruoat koostuvat kuitenkin tavanomaisten suolaisten aineksien sijaan kokonaan makeisista, kekseistä ja leivonnaisista.

Tarjolla on muun muassa vaahtokarkista valmistettua ”bataattilaatikkoa”, maissintähkän näköisistä mehujäätelöistä ja jelly bean -laatikosta. Pöydän kruunaa 25 625 kilokalorin viinikumista valmistettu kokonainen kalkkuna, joka painaa yhdeksän kiloa.