Beckhamien pojasta tuli teinityttöjen idoli – julkaisi ensimmäisen kappaleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajana maailmanmaineeseen nousseen Victoria Beckhamin ja hänen jalkapalloilijamiehensä David Beckhamin 11-vuotias poika Cruz on julkaissut ensimmäisen kappaleensa SoundCloud-palveluun. Poika coveroi Justin Bieberin Home to Mama -kappaleen.

Kerroimme aiemmin, että Cruz Beckhamin manageroinnista ovat haaveilleet muun muassa Scooter Braun, Kanye West ja Simon Cowell. Spice Girls -yhtyeestä kuuluisaksi noussut Victoria Beckham haluaa kuitenkin olla itse poikansa manageri. David Beckham on sanonut, että naisella on jo entuudestaan tarpeeksi kiireitä muodin parissa ja neljän lapsen perheenäitinä.

Cruz Beckhamin coverbiisi on ladattu nettiin muutama päivä sitten ja sillä on jo liki 150.000 kuuntelukertaa. Cruzilla kerrotaan olevan luonnonlahjakkuutta ja sävelkorvaa muusikoksi ryhtymiseksi. Hän on ottanut ahkerasti kitaratunteja.