Saara Aalto on ylivoimainen! Pysäyttävä ABBA-versio sai yleisön hurraamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto kilpailee taas tänä viikonloppuna jatkopaikasta alati kovatasoisemmaksi muuttuvassa Britannian X Factorissa. Hetki sitten ohjelmassa nähtiin hänen upea versionsa ABBA-yhtyeen klassikosta The Winner Takes It All.

Katso Saaran molemmat esitykset videona tästä!

Saara on noussut viime viikkoina ylivoimaisesti kilpailun suosituimmaksi tähdeksi myös brittikatsojien keskuudessa, joten odotukset ABBA-klassikkohittiin olivat suuret. Ne Saara onnistui lunastamaan hienosti, ja pysäyttävän upea versiointi sai yleisön hurraamaan Aallolle kovaan ääneen.

Saara soitti pianoa itse koko kappaleensa ajan, mikä toi hänelle takuulla lisää arvostusta. Myös tuomaristo oli aivan haltioissaan kuulemastaan. Nicole povasi Saarasta monien fanien tapaan jo koko kisan voittajaa.

– Osoitit olevasi mahdollinen voittaja tässä kilpailussa, Nicole totesi.

– Sinä soitit pianoa ja teit tuosta kappaleesta sellaisen, että se voisi olla uusi hitti, Simon Cowell totesi.

– Tuo on todella vaikea laulu laulaa, mutta lauloit sen täydellisesti. Olet paras laulaja, joka X Factor kisassa on ikinä ollut, Louis Walsh totesi.

– Tämä oli sinun hetkesi. Tuo oli todella oikeasti hyvää! Se, että soitit itse pianoa, teki esityksestä aidon, Simon Cowell hehkutti.

Tänään Saaralta kuullaan vielä toinenkin esitys, jossa hän esittää samalla kertaa yhdistelmän kahdesta omasta valinnastaan, jotka ovat Shirley Basseyn Diamonds are Forever ja Marilyn Monroen Diamonds Are a Girl’s Best Friend.

Tässä alla vielä muutama kuva Saaran perjantain harjoituksista Lontoon Fountain Studioilta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash