Airbnb laajensi tarjontaansa – uusi palvelu tekee lomasta paremman

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Majoituspalveluita välittävän Airbnb-sivuston suosio on räjähtänyt viime vuosina. Palvelun ideana on saattaa ylimääräisiä tiloja vuokraavat ihmiset ja majoitusta kaipaavat matkustajat yhteen. Nyt Airbnb-palvelut ovat laajentuneet pelkästä majoituksesta elämyksiin.

Airbnb:n kautta on jatkossa mahdollista varata paikallisten tarjoamia palveluita ja elämyksiä. Majoittavat voivat laajentaa vieraanvaraisuuttaan esimerkiksi kaupunkia esittelemällä. Sovelluksen avulla voi etsiä itselleen matkakohteesta paikallisia, jotka ovat kiinnostuneita samanlaisista asioista, kuten retkeilystä tai taidenäyttelyistä.

Toisin sanoen Airbnb tarjoaa matkatoimistojen kaltaisia paketteja, mutta paikallisten tarjoamina ja toteuttamina. Matkasuunnitelmiin voi sisällyttää esimerkiksi pubikierroksia ja ruoanlaittokursseja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat