Hämmentävä onnettomuus videolle – rattijuoppo ajoi itsensä päältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu liian usein uutisia muiden ihmisten päältä ajaneista rattijuopoista, mutta tällä kertaa eräs floridalaismies on onnistunut ajamaan humalapäissään itsensä päältä. Valvontakameran ikuistama tapaus sattui Orlandossa 25. lokakuuta.

28-vuotias mies oli poistumassa paikalliselta Dance Royale Club -strippiklubilta. Ravintolan henkilökunta yritti varoittaa humaltunutta miestä ajamasta autollaan. Hän ei kuitenkaan uskonut, vaan päätti hypätä rattinsa taakse.

Ajaessaan ajoneuvoaan pois parkkipaikalta mies kuitenkin tipahti avonaisesta ovesta asfaltile. Hänen jalkansa jäivät auton renkaan alle. Ilman kuljettajaa liikkunut ajoneuvo törmäsi lopulta läheiseen taloon, jossa nukkumassa ollut nainen sai onnettomuudessa lieviä vammoja.

Mies onnistui pakenemaan onnettomuuspaikalta siitäkin huolimatta, että hänen jalkansa olivat juuri jääneet hänen oman autonsa alle. Epäilty kuitenkin unohti henkilöpaperinsa strippiklubille. Hänet on paikallisen WKMG-uutissivuston mukaan sittemmin pidätetty.