Ashley Grahamista tehtiin oma Barbie-nukke – ei hyväksynyt reisivakoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotimaailmaan on viime vuosina noussut monia plus-kokoisia malleja. Amerikkalainen Ashley Graham on yksi niistä malleista, jotka aikovat valloittaa muodin maailman hyväksymättä sen hoikkia kauneusihanteita.

Glamour Magazine -kanava on julkaissut videon, jossa nähdään miten Ashley Graham pääsee suunnittelemaan omaa Barbie-nukkea. Barbie-nukella on tunnetusti aina ollut todella rasvaton, mutta silti muodokas vartalo, kokoonsa nähden liian pitkät jalat, hyvin suuret rinnat ja iso pää. Graham oli arvatenkin hyvin innoissaan päästessään muuttamaan tätä.

Ashley Grahamille suunniteltiin oma nukke, jonka kokoon malli sai itse olla vaikuttamassa. Yksi kriteeri oli se, että Barbien reidet koskettavat toisiaan. Toisena kriteerinä Graham olisi halunnut Barbielle vielä selluliittiakin, mutta sitä oli liian vaikeaa toteuttaa.

Thank you to my sister @kiaervin for surprising me with an #ashleygrahambarbie cake by @dessertsbydana !!! ????

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on