Näin paljon enemmän naisen aamurutiini kustantaa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset käyttävät kosmetiikkaan ja päivittäisiin rutiineihinsa keskimääräisesti melko paljon enemmän rahaa vuodessa kuin miehet. Hiukset vaativat yleensä enemmän tuotteita samoin kuin kasvot, koska suurin osa miehistä ei käytä meikkiä. Naisena eläminen maksaa huomattavasti enemmän, mikä käy hyvin ilmi tästä videosta.

YouTube-videolla nähdään miten mies ja nainen aloittavat päivänsä. Heräämisestä lähtien kaikkien heidän käyttämiensä tuotteiden hinta vuositasolla alkaa rullaamaan näytössä. Videolta käy hyvin ilmi se, että naisten aamurutiinit ovat keskimääräisesti todella paljon kalliimmat kuin miesten.

Aluksi miesten käyttämien tuotteiden hinta ei eroa juurikaan naisten tuotteista. Kun mies on valmis, nainen kuitenkin vasta aloittaa meikkaamisen, jolloin hintaeroa alkaa syntymään nopeasti. Ennen pukemista nainen on käyttänyt vuositasolla aamuunsa 1.832,55 dollaria ja mies 691.52 dollaria.