Leijona yritti hyökätä kirahvin kimppuun – ei olisi kannattanut!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on kohistu viime viikkoina suositun Planet Earth -dokumenttisarjan jatko-osasta. Monet sarjan upeasti toteutetuista ja jännittävistä luontomaailman kohtaamisia kuvaavista kohtauksista ovat löytäneet tiensä sosiaaliseen mediaan.

Kirahvit eivät ehkä näytä koostaan huolimatta eläimiltä, jotka laittaisivat aggressiivisesti kampoihin petoeläimille. Tuoreella videolla leijonalle kuitenkin selviää miksi niiden kimppuun käyminen ei ole välttämättä hyvä idea.

Leijonan yrittää hyökätä kirahvin kaulaan kiinni, mutta pitkäkaulainen eläin tönäiseekin sen pois ruhollaan. Tämän jälkeen leijona joutuu rajusti juoksevan kirahvin pitkien jalkojen tallomaksi. Kirahvi selvisi tällä kertaa luonnon jännitysnäytelmän voittajana.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat