Liian lihavana irtisanottu ballerina hyytävässä vedessä päivittäin

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimpiin baletti-instituutioihin lukeutuva venäläinen Bolshoin baletti joutui taannoin skandaalin pyörteisiin, kun ballerina Anastasia Volochkova kertoi harrastaneensa seksiä teini-ikäisenä baletin varakkaiden tukijoiden kanssa. Nyt nainen paljastaa suositun keinon terveenä pysymiseen.

Prima ballerina Anastasia Volochkova erotettiin aikoinaan huippubaletin riveistä, koska häntä pidettiin liian lihavana. Nyt nainen on paljastanut uivansa jäisessä vedessä päivittäin pitääkseen terveytensä ja ulkonäkönsä kunnossa. Nainen ei kuitenkaan käy avannossa vaan pihallaan sijaitsevassa paljussa.

Nelikymppinen ballerina suosittelee avantouintia kaikille, jotka haluavat lisäenergiaa päivään. Nainen on saavuttanut runsaan fanijoukon sosiaalisessa mediassa ja hän on yksi tunnetuimmista venäläisistä.