Seksikäs kunto-ohjaaja: ”Näin voit syödä mitä haluat”

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joe Wicks tunnetaan sosiaalisessa mediassa paremmin The Body Coach -nimellään. Komeasta ohjaajasta tuli nopeasti fitnesstähti Instagramissa, jossa hän saavutti pienessä ajassa yli miljoona seuraajaa. Wicks on ihastuttanut ihmiset hänen metodillaan, jossa kuntoillaan vähemmän ja syödään enemmän.

Mies uskoo kovasykkeisiin HIIT-treeneihin, joissa muutamia raskaita ja yleensä monia lihaksia samanaikaisesti työstäviä liikkeitä toistetaan nopeasti 20 sekunnin ajan, minkä jälkeen liike vaihdetaan. Kovasykkeisillä ja lyhyemmillä treeneillä Wicks kertoo Daily Mail -lehden mukaan kenen tahansa saavuttavan unelmiensa vartalon.

Mies painottaa myös sitä, että mikäli päivittäisen lyhyen ja kovasykkeisen treenin pystyy tekemään, voi syödä mitä haluaa. Miehen mukaan ainut sääntö on se, että kaloreita ei tarvitse laskea kunhan ruoka on laadukasta ja mahdollisimman puhdasta. Tämän vuoksi mies kokkaakin paljon itse ja jakaa Instagram-sivuillaan helppoja ja nopeita reseptejä, jotka sopivat hyvin kenelle tahansa.

Photo by @conormcdphoto ??

A photo posted by Joe Wicks #Leanin15 (@thebodycoach) on