Kanye West vapautettiin pakkohoidosta – palasi Kimin ja lastensa luokse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-artisti Kanye West toimitettiin taannoin psykiatriseen hoitoon. Äärimmäisestä uupumuksesta ja unenpuutteesta kärsinyt tähti on kuitenkin päässyt takaisin perheensä luokse yli viikon kestäneen sairaalahoidon jälkeen.

Kanye Westin kerrotaan olevan parhaillaan kotonaan Kim Kardashianin ja pariskunnan yhteisten lasten kanssa. TMZ-sivuston mukaan Räppäri poistui sairaalasta Kimin ja henkilökohtaisen lääkärinsä, Michael Farzamin kanssa.

Tähden hermoromhaduksen epäillään johtuneen ainakin osittain hänen äitinsä kuoleman vuosipäivästä. Kanye kärsi keikkailun, liiketoimiensa, vanhemmuuden ja Kimin taannoisen ryöstön aiheuttamasta stressistä ja unenpuutteesta. TMZ:n mukaan hänen äitinsä kuoleman vuosipäivä, 20. marraskuuta, on saattanut olla romahdukseen johtanut viimeinen tikki.