Mariah Carey löysi uuden suhteen – söi kuormasta kiertueellaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mariah Carey jäi yllättäen sinkuksi, kun miljardöörirakas James Packer jätti naisen. Kihloissa olleen pariskunnan oli tarkoitus avioitua ja he etsivät yhteistä kotia Los Angelesin Beverly Hillsistä. Nyt nainen on jatkanut elämää eteenpäin.

Popdiiva Mariah Carey on nähty suutelemassa taustatanssijana työskentelevän Bryan Tanakan kanssa. Kaksikko lomaili Havaijilla Mauin saarella. Silminnäkijöiden mukaan laulajan ja tanssijan hetket olivat olleet erittäin intiimejä, Us Weekly uutisoi.

46-vuotias laulaja oli muun muassa heittäytynyt 33-vuotiaan tanssijamiehen käsivarsille meressä telmiessään. Kaksikko oli kävellyt rannalla käsi kädessä ja Bryan oli kantanut laulajaa reppuselässä. Bryan kirjoitti äskettäin Instagramiin: ”Tiedättekö ne tilanteet, kun ajattelet, että onko tämä todellista!? Ja sitten tajuat, että kyllä on!”

#ClarkKent and friends.????? #Halloween2016 #MariahCarey #FloydMayweather #BryanTanaka #AnthonyBurrell #Tiny #MuchLove

A photo posted by Bryan Tanaka (@bryantanaka) on