Pariskunta naimisiin supermarketissa – olivat tavanneet ruokaosastolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Albanysta kotoisin oleva pariskunta on halunnut kunnioittaa paikkaa, jossa he ovat tavanneet ensimmäisen kerran. Charles Larry Tinson ja Mary Tinson olivat kohdanneet supermarketin ruokaostastolla. He sanoivat ”tahdon” samassa paikassa neljä vuotta myöhemmin.

Daily Mail kertoo, että vihkiminen tapahtui kiitospäivänä. Charles oli pyytänyt Harveys-ruokakaupassa tapaamaansa Marya treffeille tavattuaan hänet sattumalta niin ikään kiitospäivän iltana molemmille tutussa kaupassa. Kaksikko oli tuntenut toisensa aiemmin, mutta seurustelu alkoi vasta kohtalokkaasta kohtaamisesta neljä vuotta sitten.

Ruokaosaston hyllyjen välissä kulkenut käytävä vei pariskunnan alttarille. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun hääseremonia järjestetään poikkeuksellisissa olosuhteissa. Kerroimme taannoin pariskunnasta, joka järjesti vihkitilaisuuden McDonald’sissa.