Yllätyskäänne! Vanderpump Rulesin suosikkipari eroaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Hero-televisiokanava on esittänyt jo pitkään Vanderpump Rules -televisiosarjaa. Päivittäin nähtävissä jaksoissa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden henkilökunnan vaihderikasta elämää. Osa henkilökunnasta on ollut sarjassa mukana alusta asti.

Sarjan kaikissa viidessä tuotantokaudessa mukana oleva Scheana Shay eroaa pitkäaikaisesta kumppanistaa Mike Shaysta. Pariskunta on tuntenut toisensa 15 vuotta ja he ovat olleet kaksi vuotta naimisissa. Scheanan ja Miken häät nähtiin myös realityohjelmassa.

Bravo TV:n mukaan pariskunta on tiedottanut, että vaikka he jatkavat matkaansa erillään, aikovat he olla edelleenkin ystäviä ja kunnioittaa toisiaan. Vanderpump Rulesin neljännellä tuotantokaudella koettiin yllätys, kun Mike Shay tunnusti olevansa alkoholisti. Scheana Shay on nähty aiemmin myös The Hillsissä ja Beverly Hillsin täydellisissä naisissa.

A perfect night filled with love! #twobubbs ? @mikeshaymusic snapchat: scheanamarie

A photo posted by Scheana Shay (@scheanamarie) on

All new #PumpRules tonight! Don't miss it. @stassischroeder ?

A photo posted by Scheana Shay (@scheanamarie) on

Don't forget… an all new #PumpRules is on tonight at 9! @bravotv ?: @lovenookie

A photo posted by Scheana Shay (@scheanamarie) on