Äiti yritti napostella salaa elokuvateatterissa – kuvasta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harva pystyy menemään elokuviin ilman, että ottaisi mukaan herkkuja tai ostaisi paikan päältä jotakin hyvää naposteltavaa. Perunalastut ja irtokarkit virvoitusjuomineen ovat varmasti suosituimpien naposteltavien listalla, mutta välillä ihmiset onnistuvat tuomaan elokuvateatterin saleihin muutakin.

Yksi kielletty ja melko usein elokuvateatteriin salakuljetettu asia on alkoholi. Kun eräs nuori mies kuitenkin huomasi mitä hänen äitinsä oli ottanut mukaan elokuvasaliin, hän ei voinut pitää asiaa vain omana tietonaan.

Dale Delrosario on jakanut Twitterissä kuvaparin äidistään, joka yrittää syödä salaa maissia. Äiti on ottanut elokuvaherkukseen maissintähkän, jota hän syö pienessä kumarassa omalla paikallaan. Kuvia on jaettu eteenpäin jo tuhansia kertoja.