Mies pelasti koiransa – nyrkkitappelu kengurun kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiasta on päätynyt julkisuuteen useita videoita, joissa nähdään millaiset voima ja nopeus suurikokoisilla kenguruilla voi parhaimmillaan olla. Lihaksikkaat eläimet voivat helposti piestä isokokoisen miehen, joten niiden kanssa täytyy olla varuillaan. Nyt eräs mies on ottanut riskin.

Videolle tallentuneessa tilanteessa kenguru on ottanut kiinni koiran, jonka päästä se pitää kiinni. Kenguru ei päästänyt irti koiranomistajan huudoista huolimatta, joten miehen täytyi itse rientää pelastamaan lemmikkinsä.

Pelastusoperaation tiimellyksessä mies ajautui yllättäen nyrkkitappeluun kengurun kanssa, sillä hän iskee kerran oikean suoran kengurun leukaan. Kamppailu päättyi pian, kun iskusta yllättynyt kenguru pinkaisee pakosalle.