Suomalainen dildo leviää maailmalla – Eesti TV: ”Suomen uusi Nokia?”

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen design on tullut maailmalla tunnetuksi vuosikymmenien varrella, vaikka aivan viime vuosina hittituotteet ovat antaneet vielä odottaa itseään. Seuraava kansainvälinen hittituote voi olla Teatiamo, joka on suomalainen puusta valmistettu dildo.

Dildon hinta on merkittävästi tavallista tuotetta korkeampi, sillä Teatiamon saa makuuhuoneeseensa omaksi noin kahdensadan euron hintaan puulajista riippuen. Tuote liittyy viime vuosina yleistyneeseen trendiin, jossa dildoja on kehitetty design-tuotteiksi, joita voi säilyttää kotona koriste-esineenä.

Taannoin Viron TV3 kertoi tuotteesta ja otsikoi artikkelinsa ”Suomen uusi Nokia?”. Menestystä onkin jo tullut, sillä nyt Tea Latvalan perustama yritys on kertonut saaneensa jalansijaa muun muassa Yhdysvalloissa toimivan Good Vibes -kauppaketjun myymälöissä.