Lahjavinkit reissaajille – näitä esineitä matkaajat rakastavat

Matkailu · Terhi Piiroinen

Jokaisen tuttavapiirissä on se yksi tyyppi, joka matkustelee ympäri maailmaa jokaisen pienimmänkin mahdollisuuden tullen. Heille maapallo on yksi suuri tutkimuskohde. Tällaisille henkilöille voi ostaa joululahjaksi muutakin kuin matkalahjakortteja.

Bored Pandan sivustolle on nyt koottu vinkkilistaa reissaajien joululahjaideoista. Jokainen matkustaja rakastaa esimerkiksi laadukasta reppua, matkalaukkua, tyylikästä passin suojakoteloa tai kustomoitua pikkukompassia. Myös matkustamiseen liittyvät korut voivat miellyttää kosmopoliitteja.

Erilaiset maailmankartat saavat usein hymyn matkustamista rakastavan huulille. Karttaan voi merkitä paikat, joissa on käynyt. Vaihtoehtoina on esimerkiksi raaputettava, väritettävä tai nuppineuloin koristeltava maailmankartta.

Bring a little #MoMA #color to your #world #boldtuesday #regram ?: @merciful_malice

A photo posted by Bold Tuesday travel posters (@boldtuesday) on