Setä on taitava beatboxaaja – vauva yrittää perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen beatbox-taituri osaa ihastuttaa pientä sisarentytärtään hauskalla taidollaan. Beatboxaava setä on julkaissut omalla B-Art Beatbox -nimisellä YouTube-kanavallaan hellyttävän koosteen, jossa nähdään miten tyttö reagoi miehen rytmikkääseen ääntelyyn.

Setä on kuvannut useaan otteeseen videolle kun hän viettää aikaa vauvan kanssa. Mies alkaa beatboxaamaan kameralle, jolloin lapsen ilme muuttuu heti. Kun mies lopettaa oman osuutensa, vauva alkaa hellyttävästi matkimaan miestä.

Vauvakin yrittää beatboxata, mutta rytmien muodostaminen suulla ei tietenkään onnistu aivan niin taidokkaasti kuin sedältä. Vauva näyttää kieltään, ääntelee ja pärskii aina kun tulee hänen vuoronsa. Setä ei voi olla nauramatta pikkuisen suloisille yrityksille kun hän yrittää matkia miestä.