Toni Vilander otti vaimonsa kilpa-auton kyytiin – videosta jättihitti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kilpakuljettaja Toni Vilander on tullut televisiokatsojin keskuudessa tunnetuksi F1-kommentaattorina, mutta mies on itsekin tehnyt merkittävän uran ratin takana muun muassa Formula Renault ja GT-mestaruussarjassa Italiassa.

Nyt Vilander on lähtenyt kokeilemaan miltä maailmankuulu Daytonan kilparata tuntuu Ferrari 488 GTB -autolla. Samalla hänen vaimonsa Erja Vilander uskaltautui ensimmäistä kertaa miehensä kyytiin radalle. Kojelautaan kiinnitetty videokamera kuvasi vaimon reaktiot, kun Vilanderin ohjastama auto kiiti Daytonan asvaltilla. Video julkaistiin myös Facebookissa, ja on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

– Onks mulle mitään hätämerkkiä olemassa? vaimo kysyy ennen lähtöä.

– Ei ole mitään sellaista olemassakaan, Toni Vilander vastaa.

Kierroksen päästyä kunnolla käyntiin vaimo on jo kauhuissaan.

– Ei, ei, ei, ei, älä kaahaa nyt! Meitä on täällä nyt kaksi!, Erja Vilander huutaa.

– Ei tässä nyt ole mitään hätää. Ole ihan rauhallinen, aviomies vastaa.

– Tän jälkeen sä et aja enää yhtään kisaa!, vaimo uhkaa ennen paluuta varikolle.