Lexus päällystettiin 41 999 LED-valolla – vaihtaa väriä!

Autot Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uuden auton värin valitseminen voi olla vaikeaa, mutta Lexusin uutuusauto helpottaa päätöksen tekemistä huomattavasti. Lexus LIT IS pystyy nimittäin vaihtamaan väritystään kymmenien tuhansien LED-valojen ansiosta.

Youtubessa julkaistulla videolla esiteltävä Lexus LIT IS -auto on päällystetty yhteensä 41 999 ohjelmoitavalla LED-valolla. Niiden avulla auto pystyy muuttamaan kameleontin lailla väritystään. Valot voidaan ohjelmoida muuttamaan väriään esimerkiksi musiikin tahdissa.

Auto luotiin Gizmodo-sivuston mukaan yhteistyössä Vevo-palvelun kanssa. Auto on mukana poptähti Dua Lipan tuoreen Be The One -kappaleen musiikkivideolla. Autoa ei tulla todennäköisesti tuomaan yleiseen myyntiin, sillä ajoneuvon huomiota herättävä ulkonäkö saattaisi johtaa liian helposti liikenneonnettomuuksiin.