Perhe sai illallisseuraa – hämähäkkikin oli saanut saalista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australian Queenslandissa asuva pariskunta oli istunut ruokailupöydän ääreen ja alkanut syömään yhdessä illallista. Yllättäin tyttöystävä huomasi, että he olivat saaneet seuraa. Ikkunaan oli ilmestynyt valtava hämähäkki.

Melanie Jade Ottaway oli alkanut kuvaamaan tilannetta kameralla kun hän oli huomannut ison jahtihämähäkin ikkunassa kiinni. Hämähäkki oli ollut ruokalautasen kokoinen, ja saanut myös itselleen illallista saalistettua. Melanie ja hänen miehensä Troy olivat saaneet todistaa erikoisen hetken kun iso hämähäkki oli alkanut syömään liskoa.

Jahtihämähäkki pitää ison liskon päästä kiinni ja alkaa syömään sitä suoraan pariskunnan edessä.Näky on ollut varmasti samaan aikaan sekä kuvottava että kiehtova, koska tällaista tilannetta harva pääsee todistamaan näin läheltä.