Perheenäiti tekee rintamaidosta saippuaa – osoittautui menestykseksi

Koti & Asuminen Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jasmine Overtonin sisko imetti vauvaansa ja valitti ylitse jäävän maidon määrää. Siskoa harmitti se, että niin paljon rintamaitoa oli menossa huonoksi, jolloin Jasmine sai idean. Hän alkoi tekemään rintamaidosta saippuaa.

Australian Queenslandissa asuva 37-vuotias Jasmine Overton keksi alkaa tekemään rintamaidosta saippuaa. Hänen siskonsa oli niin tyytyväinen lopputulokseen, että hän ei halunnut enää muuta käyttääkään kuin omasta rintamaidosta tehtyä saippuaa.

Sana rintamaidosta tehdystä saippuasta alkoi kiirimään nopeasti ja kysyntää tilauksesta tehdyille saippuoille kasvoi, minkä vuoksi Jasmine päätti perustaa oman yrityksen. Jasmine on kertonut Daily Mail -lehden mukaan, että saippua on täynnä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat hyväksi iholle.

Jasmine sekoittaa rintamaidon erilaisiin öljyihin ja laittaa saippuaseoksen muottiin asettumaan reilun kuukauden ajaksi. Saippuat auttavat pehmentämään ihoa, minkä lisäksi ne auttavat ihon rasvaisuuteen, akneen ja punaisuuteen, ja vähentävät myös ihon herkkyyttä ja kutinaa.