Taustatanssija pokasi Mariah Careyn – vuosien väsytystaistelu palkittiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Mariah Careyn viettäneen romanttisia hetkiä taustatanssija Bryan Tanakan kanssa. Nyt 33-vuotias tanssija paljastaa rakastaneensa 46-vuotiasta popdiivaa vuosien ajan. Ystävyys on nyt syventynyt suhteeksi.

Mariah Carey jäi yllättäen sinkuksi, kun miljardöörirakas James Packer jätti naisen. Kihloissa olleen pariskunnan oli tarkoitus avioitua ja he etsivät yhteistä kotia Los Angelesin Beverly Hillsistä. Laulaja iski silmänsä nopeasti nuoreen ja komeaan Bryan Tanakaan. Miehelle tämä oli vastaus rukouksiin.

– Olen aina ollut kiinnostunut Mariahsta. Rakastan häntä todella paljon. Ihmisten kannattaa varmistaa, että he katsovat Mariah World -ohjelmaa, jotta he näkevät miten asiat ovat edenneet. Olemme olleet ystäviä kauan aikaa. Minä tanssin vähän siellä sun täällä ja meillä on hauskaa, Bryan kertoo E! Newsille.