The Weeknd esiintyi muotinäytöksessä – Bella Hadid kohtasi exänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias mallitulokas Bella Hadid on saanut nopeasti töitä mallina todella suurilta ja nimekkäiltä muotitaloilta. Victoria’s Secret -muotinäytöksessä esiintyi valtava joukko maailman tunnetuimpia supermalleja, mutta yllättäen melko uusi tulokas Bella nousi esiin nimekkäästä joukosta.

Victoria’s Secret -näytöksessä oli esiintymässä muun muassa The Weeknd, joka sattuu olemaan myös Hadidin entinen poikaystävä. Pariskunnan ero on vielä tuore, minkä vuoksi fanit olivatkin varmasti innoissaan nähdessään sekä The Weekndin että Bella Hadidin yhtä aikaa lavalla.

Entiset rakastavaiset näyttivät todella luontevilta ohittaessaan toisensa lavalla. Bella Hadid oli upea ilmestys astellessaan räppärin ohi. Hän hymyili laulajalle ja hipaisi miestä ohimennen. Hadid saikin astella todella itsevarmasti kohti entistä rakasta tietäessään, että hän näyttää tyrmäävän upealta.