Värisokea näki auringonlaskun värit ensikerran – kaveri kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Värisokeat ihmiset voivat olla näkemättä vain osan väreistä, jolloin väriaisti on häiriintynyt. Väriaisti voi myös puuttua ihmisiltä kokonaan tai se voi olla vain tavallista heikompi. Suosittu videobloggaaja Logan Paul on julkaissut juuri uuden videon, jossa hän näkee värit ensimmäistä kertaa.

Logan Paulin väriaisti on ollut todella heikko koko hänen elämänsä ajan. Nyt hän sai viimein lasit, joiden avulla hän pääsi näkemään miltä luonto ja oma lemmikkipapukaija oikeasti näyttävät. Mies herkistyi välittömästi kun hän sai lasit päähänsä nähdessään kaikki värit niin kirkkaana.

Logan Paul oli innoissaan päästessään näkemään oman lemmikkipapukaijansa ensimmäistä kertaa kunnolla. Hänen mielestään lintu oli kaunein lintu, jonka hän oli ikinä nähnyt. Viimeisenä Logan meni katsomaan vielä auringon laskua, jonka upeus sai miehelle kyyneleet silmiin.

Logan Paulin videoilla on yleensä noin miljoona katselijaa jokaista videota kohti. Tämä video on kuitenkin muutamassa päivässä saanut jo noin 9,2 miljoonaa katselijaa, ja siitä on tykätty yli 1,1 miljoonaa kertaa. Luvut ovat todella huikeat siihen nähden, että Loganin kanavalla on 1,2 miljoonaa katsojaa.